Zbardhet plani i Luizit, ja kodi që i tregoi Kiarës para se të dilte: Që ta kuptoj që jam mirë jashtë, në prime do më thuash këtë fjalë

Në ditët para se eleminimit të Kiarës, Luizi dhe moderatorja kanë komunikuar dhe kanë rënë dakord se si do kuptohen, që këngëtari të kuptojë se nëse simpatizohet apo jo nga publiku jashtë. Ai i ka thënë Kiarës që të përdorë kodin “Të kam zemër”, nëse gjërat janë mirë për të jashtë dhe në këtë mënyrë […]

Continue Reading