4 shokë pèrdhùnòjnë të miturën! Muaj më vonë nëna bën zbulimin rrënqethës në banjo

Lajme

4 shokë pèrdhùnòjnë të miturën! Muaj më vonë nëna bën zbulimin rrënqethës në banjo…Adoleshenca është një nga fazat më të vës.htira për shumicën e njerëzve. Është faza në të cilën trupi fillon të zhvillohet dhe është

e vës.htirë të gjesh identitetin tënd, për më tepër shumë mera.kosemi për atë që mendojnë të tjerët.Ata as nuk e imagjinojnë se çfarë mund të bëjnë veprime ose fjalë të caktuara dhe historia e mëposhtme është një shembull.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER