8 vite nga vdekja e Dr.Florit, bashkëshortja përlot me dedikimin e ndjerë (Foto)

Lajme

Dr. Flori është ndarë nga jeta si sot 8 vite më parë, por kujtimi i tij është gjithmonë i pranishëm tek njerëzit e afërt dhe miqtë e ngushtë.

Këta të fundit e risjellin gjithmonë në kujtime në rrjetet sociale e media, por gjithashtu kanë qëndruar për gjithë këto vite pranë familjes së tij.

Në orët e para të ditës së sotme, ka qenë bashkëhsortja e cila e ka kutjuar me një foto emocionuese të këngëtarit dhe vajzës së tij.

“Përgjithmonë”, ka shkruar Blerina krah fotos