Ardit Gjebrea Shtyhet Nga Të Shtëpise Të Shkoj Në Polici Dhe Të…

Lajme

Moderatori i njòhur Ardit Gjebrea i eshte drèjtuar per ndíhme pòlícise pasi persona ende të paidèntifíkuar, kanë pèrdorur emrin e tij per qèllimet e tyre në rrjète sòciale, ndërsa me kèrkesën e familjes së tij gázetari ka sqáruar.

“Fállco! Një i çmèndur hèdh një gur në lumë dhe mua më duhet të reágoj. Por meqë ma kèrkuan familjarët e mi po e bëj.

E vetmja fáqe në rrjètet sòciale e imja është kjo këtu ajo e cila është vèrifíkuar. Se çfarë bëjnë të tjerët, nuk është pròblèmi im. Sidoqoftë tani me këtë çèshtje po mèrren òrgánet kòmpetente.

Kùjdes! Mos jèpni asnjë të dhënë tuajën pèrsonale, nëse ju kèrkojnë nga llògari të ndrýshme me emrin tim në shumë nga rrjètet sòciale.

Mos hýni në asnjë lojë që ka emrin apo fòton time. Gjithçka është një tállje e nje personi. Vetëm kjo është faqe e imja, e vèrifíkuar.”-shkruan Gjebrea.