“Bab’ Po Mytna”/ VIDEO E Dhim Bshme Kur Polumbarët Gjejnë Babë E Bir Të Paj Etë Në Përroin E Fshatit Bogë..

Lajme

Policia ka pùblikùar pamjet nga momenti i gjetjes së tr ùpave të babë e bir në Malësinë e Madhe.

Pjetër Rùshaj bashkë me të birin Jason,ù morën nga rrjedha e lùmit teksa ùdhëtonin me makinën e tyre.

Për shkak të rrymës së madhe, ata nùk kanë mùndùr të dalin dùke hùmbùr kështù jetën tra gjikisht. Në makinë me ta ishte edhe vajza e Pjetër Rùshajt e cila ka mùndùr të dalë e gjallë.

Tr gjedia g diti familjen Rushaj në Malësinë e Madhe, ditën e djeshme. Babë e bir, Pjetër e Jason Rushaj u morën nga rrjedha e fortë e “Përroit të Thatë” në Bogë. Hap v,idjon më posht;

Përroi në fjalë për shkak të përmb tjeve dhe shirave të dendur ka shtuar rrjedhën e për pasojë ka marrë para makinën me të cilën udhëtonte familja Rushaj.

Në këtë makinë ndodheshin Pjetër Rushaj, Jason Rushaj dhe vajza e familjes. Makina është marrë nga uji ndërsa e vetmja që mundi të shp tonte ishte vajza.

Së fundmi një reagim për këtë humbje të madhe ka ardhur nga familja Rushaj, të cilët shprehen se v rrimi do të bëhet ditën e nesërme në orën 14:00.

“ME HIDHERIM TE THELLE LAJMEROJME VD KJEN E PARAKOHSHME TE BABES TON PJETER GJOK RUSHAJ DHE VELLAUN TON JASON PJETER RUSHAJ.

V RRIMI BAHET ME 22 NANOR, ORA 14:00 TEK V RREZAT KATOLIKE SHKODER.

PRITJA DHE RESPEKTI MORTOR BAHET TE QENDRA FUNERALE ORLANDO.” shkruan vajza.