Burri Shpesh Shkon Ne Itali , Nga Dy Muaj E Vetme Ne Shtrat

Lajme

Ckemi redaksi e nderuar nji mami shum terheqese 33 vjeqe nga Tirona, neve kena nji femije. Burri shpesh shkon ne itali per te punuar dhe me len vetem. Ndersa un jetoj me vjherrit dhe me kvellaun e burrit ,kunati esht shum iri, simptaik dhe agresiv shpesh i bjen puna me pas prob leme me oreganet e rendit HAP REK IAMEN ME POSHTE

Keshtu qe un edhe kam fg nga ai, gjithcka filloi kur un ishe te mamaja ime Dhe erdh ai kunati mem mar me vetur rruges me afroi te pijm nga nji kaffe Kur papritmas patem defekt me veturen e tinane nji mal dhe kerkonte ndi hm me tel

Por ishte shum von dhe askush nuk erdh dhe flinim ne vetur Naten epash si filoi teme ledh aton nga mbrapa zdija se cfar te bej un e mjera nga njera ane me vinte mire por nese je per njoftim me mua kl i ko ne rek l am dhe prit per nji kohe dhe te shfaqet viberi im HAP REK IAMEN ME POSHTE