Burrin Tënd Unë E Mbaja Në Ajër, Ti Vishje Çizmet E Shkoje Te Lopa” E Dashura I Nxjerr Te Gjitha..

Lajme

Një nënë u përball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës diten e djeshme ne Shihemi ne Gjyq.

Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim.

Ajo tregoi se kishte marrë vesh për martesën dhe fëmijët e tij 3 pas tre vitesh lidhje me të dhe i kishte kërkuar ta ndërprisnin marrëdhënien, por ai e k ë rcënon duke i thënë: “Unë të v ras nëse ti ikën”.vazhdo me poshte:

Kështu bashkëjetesa vazhdoi për 23 vite. Në seancën e kaluar u folën edhe shumë fjalë për familjen tjetër, ku u përmend Flora, bashkëshortja e Gëzimit dhe vajza Denisa.

Të indi njuara ata donin ta sqaronin këtë situatë dhe sot në “Shihemi në gj yq” u përballën me njëra-tjetrën.

Flora, gruaja e lig jshme e Gëzimit: Kush je ti që of endon? Ti do përballesh me ligjin. Unë jam gruaja.

Sonila, bashkëjet uesja: Unë të çaj në dy sh moj, qe lbësirë. vazhdo me poshte:

Denisa, vajza e Gëzimit: Të lumtë për fjalorin sepse në radhë të parë prezanton vetveten.

Sonila, bashkëjetuesja: Mu zh duk ti…

Denisa, vajza e Gëzimit: Të njohim shumë mirë se kush je sepse ke 23 vjet…

Sonila, bashkëjetuesja: Q elbësirë m*ti.

Denisa, vajza e Gëzimit: Ti ke prekur shumë shumë rëndë karakterin e një femre.

Eni Çobani: Sonila, nuk mund të tolerojmë një gjuhë të tillë në publik.

Denisa, vajza e Gëzimit: Ke dëgjuar se vazhdo posht: