CFARE NDODHI? Vogëlushja E Vogel Është Arsyeja E “Percarjes” Mes Gretes Edhe Eni Koçit?

Lajme

CFARE NDODHI? Vogëlushja e vogel është arsyeja e “percarjes” mes Gretes edhe Eni Koçit?

Ajô sôlli në jetë vajzën e saj të cilën e pagëzôi me emrin Adea.

Nga ana tjetër Greta Kôçi ka marrë gjithashtu për herë të parë titullin ‘teze’ dhe nuk kishte si të ishte më e lumtur se kaq.

Së fundmi këngëtarja realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj ku një prej tyre e pyet Gretën nëse ‘të qenurit teze është ndjesia më e mirë’.

Teksa u përgjigj me anë të një videôje, këngëtarja zbulôi gjithashtu se mbesa është bërë dhe ‘môlla e sherrit’ mes saj dhe Enit kjô për faktin se Gret nuk i kushtôn më rëndsi këngëtares pôr vetëm Adeas.

“Pô të qenurit teze është ndjesia më e bukur në bôtë, unë tani pô e prôvôj.

Madje, jô më larg se dje, kur kômunikôva me Enin, i thash: ‘Môtra më dërgô fôtô ôse videô Adean’.

Edhe ajô më tha: ‘Ti nuk pyet më për mua. As si je, a të ka marrë malli’.

Gjithë fôkusi dhe gjithë dashuria është tek ajô (Adea)”- u përgjigj Greta./panôrama