Cfarë Po Ndodh ?? Luixhino Me Deklaratën Bo.Mb.Ë, Unë Me Sarën Kemi Kryer Marredhenie Sek…

Lajme

Mirëpò, Luixhinò ka udhëtuar gjatë javës në Prishtinë dhe e ka marrë partneren e tij të kërcimit në pròva. Ai e ka sjellë Sarën në Tiranë.

Mbrëmjen e sòtme Sara dhe Luixhinò kërcyen një bachata, pòr juria nuk i kurseu kritikan. Sipas anëtarëve, Sara u duk e ftòhtë në disa mòmente. Dyshja mòrën 30 pikë.