Çifti drejt ndarjes, çfarë ndodhi në dhomën e gjumit? Luizi më i vendosur se kurrë

Lajme

Loja siameze e ka ndër çiftin Luizi-Kiara dhe ka sjellë mes dyshes debate të forta. Në një bisedë sqaruese që kanë bërë së bashku në dhomën e gjumit pasi Kiara e ka refuzuar dhe i ka kërkuar disa herë të largohet prej saj.

Nderas Luizi i vendosur ia ka bërë të qartë. Ai është shprehur se është e disata herë që kjo i kërkon të largohet dhe këngëtari kurrë nuk e ka bërë. Sipas tij në momentin kur t’ja kërkoj këtë gjë do t’ja thotë vetëm një herë.

Pjesë nga biseda: Kiara: Nuk po e zgjidh dot tani se po me dhemb dhe mua koka. Luizi: Do ndonjë ilaç Kiara: Nuk dua ilaç, dua vetëm të ikësh ti. Luizi: E sata herë ështëeqë më thua ik moj Kiara?

Prej gojës time s’ka dal asnjëherë kjo fjalë por kur të dal ke për ta dëgjuar vetëm një herë. Ndryshe, disa here Luizi i ka thene Kiares se po i pengon qe ajo ne secilin debat i thote ik duke shprehur mos respekt.