“Çmendi” fansat me Tw.erk, Enca merr komentet që nuk i priste (VIDEO)

Lajme

Këngëtarja Enca Haxhia njihet për natyrën e saj kontroverse. Së fundmi, ajo u shfaq duke bërë kërcimin e famshëm “Twerk” në rrjetet sociale. Në plan të parë, Enca vinte të pasmet, duke shkruar: “Instagrami nuk e meriton nxehtësinë time”.

Ndërsa shumë e kritikojnë, të tjerë shprehen se duan që ajo të bëjë muzikë të mirë si dikur.“Je shumë e bukur ama kështu dukesh shumë e neveritshme të betohem. Po t’i kushtoje rëndësi më shumë pjesës së muzikës dhe të fokusoheshe tamam do bëje shumë projekte të bukura dhe do të të preferonin njerëzit më shumë po të

ndryshoje sjellje dhe po të ishte më serioze dhe më e thjeshtë.“Instagrami nuk e meriton nxehtësinë time”.Ndërsa shumë e kritikojnë, të tjerë shprehen se duan që ajo të bëjë muzikë të mirë si dikur.“Je shumë e bukur ama kështu dukesh shumë e neveritshme të betohem.

Po t’i kushtoje rëndësi më shumë pjesës së muzikës dhe të fokusoheshe tamam do bëje shumë projekte të bukura dhe do të të preferonin njerëzit më shumë po të ndryshoje sjellje dhe po të ishte më serioze dhe më e thjeshtë.Nuk jam këtu për të të ofenduar, thjesht po të jap një këshillë. Do të thuash kush je ti që t’më japësh këshilla mua, vërtet s’më njeh por ngaqë më pëlqen të shoh atë Encën e thjeshtë dhe të dëgjoj muzikën tënde. Besoj dhe shumë të tjerë ndajnë të njëjtin mendim me mua.”, ka shkruar një ndjekëse.