Çmimi i madh është qershia mbi tortë, zbulohen sa paguhen në javë banorët e BBV

Lajme

Tani që Big Brother VIP Albania është në qendër të vëmendjes mediatike, mund të keni pyetur nëse këta personazhe paguhen. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Sipas The Sun, Women’s Health e shumë burimeve të tjera online, po, konkurrentët paguhen.Sipas Reel Runddown, në vitin 2021, anëtarëve të Big Brother (SHBA) iu dha një pagë prej $1000 në javë. Sipas TMZ, në janar të vitit 2022 konkurrentë si Lamar Odom, Carson Kressley, Cynthia Bailey dhe Chris Kattan fituan $100,000 vetëm për qëndrimin në shtëpi, pa përfshirë çmimin e madh prej $250,000 për të cilin garonin. Megjithatë, nga burime zyrtare nuk ka thuajse asnjë informacion për pagat e konkurrentëve të Big Brother. E njëjta gjë edhe për Big Brother Albania.