“Dance Albania” ka gati dy konkurrent të ri, nuk keni për ta besuar kush janë (FOTO)

Lajme

Pra Melisa Lleshi do të jetë prurja e re e programit të kërcimit në Tv Klan, por gjithashtu mbrëmjen e sotme ky format nuk do të ngelet vetëm me një prurje por është mësuar edhe një emër i ri. Bëhet fjalë për aktorin e humorit të Klanifornias, Visjan Ukcenaj.

Këtë herë produksioni nuk ka vendosur të dalë jashtë oborrit të TvKlan dhe personazhin e radhës e kanë zgjedhur brenda familjes. Aktori i humorit dhe ish-konkurrentja e “Për’puthen” janë dy nga emrat që pritet t’i shtohen kastit në javët në vijim. Kujojmë se të hënën e shkuar në “Dance Albania hynë dy konkurrentë të rinj, Adelina Tahiri dhe Meridian Ramçaj.