E BUJSHME! “Homeland Justice” godasin sërish, vendosin në shënjestër ambasadoren ameriikane dhe kryeministrin! Çfarë po paralajmërojnë hakerat?

Lajme

Hakerat iranian “Homeland Justice” kanë publikuar ditën e sotme një foto të kryeministrit Rama dhe ambasadores amerikane Yuri Kim të shenjestruar.

Kujtojmë se para disa ditësh kanë publikuar informacione të hetimeve sekrete të SHIK-ut.

Kjo është fotoja e publikuar nga HomeLand Justice: