E dhimbѕhme: Kjo ëѕhtë 23-vjeçarja që hu.mbi jetën në një ak.ѕident

Lajme

Një aksѕident me fa/talitet ka ndodhur sot në orën 00:30 në Bulevardin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ulqin,

ku ka hu/mbur je/tën 23 vjeçarja nga Rozhaja me banim në Ulqin, për të cilin ka raportuar Sinjali më parë. Gazeta Sinjali, mëson se ajo është Irma MuriçDUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE NGUSHELLONI

Policia në Ulqin njofton se ka arrestuar S.L. (28) nga Podgorica me urdhër të Prokurorit në Prokurorinë Themelore të Shtetit nën dys/himin se ka kryer ve/prën pe/nale, vepër e rë/ndë ku/ndër sigurisë së transportit publik.

“Ajo ka qenë duke drejtuar automjetin nën ndikimin e al/k/o/o/l/it në trup në përqendrim prej 0.98 g/kg, dhe ka shkaktuar akѕsident tr/afiku në të cilin ka ndë/rruar jetë I.M. (23) nga Ulqini, i cili ishte në automjet si pasagjer”, ka njoftuar policia.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE NGUSHELLONI

Administrata e Policisë edhe njëherë apelon tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe në këtë mënyrë të kontribuojnë, si personale ashtu edhe në sigurinë e pjesëmarrësve tjerë në komunikacion.