E emëroi drejtoreshë kur ishte ministër, Flamur Noka tregon raportet me Greta Koçin: Gjithmonë kam pasur…

Lajme

Deputeti i Partisë Demokratike, Flamur Noka ka zbuluar raportin me këngëtaren e njohur, Greta Koçin 9 vite pasi e emëroi drejtoreshë në Ministrinë e Brendshme, në periudhën kur ai drejtonte institucionin shtetëror.

Në atë kohë, Greta Koçi studionte për Shkenca Politike dhe ishte nënkryetare e Forumit Rinor të PD-së, e zgjedhur në tetor të vitit 2011.

Gjatë një interviste për “Glamour Zone”, i pyetur nëse do ishte i pranishëm në dasmën e saj nëse këngëtarja do e ftonte, Noka u përgjigj se “padiskutim që po”, duke theksuar se me të gjithë vartësit e tij “ka pasur gjithmonë marrëdhënie zyrtare e korrekte”.

“Me të gjithë vartësit e mi, kam pasur marrëdhënie zyrtare, normale dhe korrekte. Kushdo nga vartësit e mi që më fton unë do ta respektoj në maksimum.

Pa asnjë diskutim do i shkoja, kushdo nga vartësit, nga sportelisti tek dera e Ministrisë deri tek zëvendësi unë i trajtoj dhe i respektoj maksimalisht të gjithë, e kam aspekt njerëzor këtë, nuk çedoj kurrë këtu”, u shpreh ai.