E Rȅndȅ Tekníkʋ Shqíptɑr I Shkollȅs pȅ*dhʋnoí Nxȅnȅsen E Mítʋr..

Lajme

Sipas njoftimit të policisë, ngjarja ka ndodhur në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët ‘Kajtaz Ramadani’ në fshatin Kijevë të Malishevës, ku një punëtor teknik, 55-vjeçar, dyshohet se ka sulmuar s*ksual*sht një nxënëse.

KOSOVË- Një rast tjetër tronditës i përdh’nimit të një të miture është raportuar në Kosovë, ku një 55-vjeçar dyshohet se ka kryer marrëdhënie se*suale me dhunë me një nxënëse.

Ky është rasti i disatë i përdh*nimit të të miturve në Kosovë ku më pak se 2 muaj më parë u zbulua skandali i përdh*nimit të një 11-vjeçare nga 5 burra për 7 orë, më pas u zbuluar se e mitura ishte përdhunuar dhe më herët se ky rast. Në bazë të rasteve të shumta qeveria e Kosovës ka hartuar një projektligj për të ashpërsuar dënimet për dhunën ndaj të miturve.