E Thotë Hapur Redon Makashi: S’ka Ku Shkon Më, Ka Ardhur Koha Të Bëhem Edhe Unë…

Lajme

Redon Makashi është i mendimit se ka ardhur koha të bëhet baba. I ftuar në “Goca dhe gra”, kantautori u shpreh se nuk ka ku shkon më.

“Fëmijë nuk kam, por ka ardhur koha për të pasur një fëmijë… s’ka ku shkon më”, tha ai në “Goca dhe Gra”.

Së fundmi Redoni ka qenë i komentuar për shkak të aludimeve për një fejesë, por ai i hodhi poshtë lajmet.

Si duket Redoni nga e gjitha kjo situat nuk e ka pritur që do komentohej shumë, me një postim ka i ka hedhur poshtë të gjitha lajmet në lidhje me balerinen.