E trishte! Aktorii i madh shqiptar humb të ëmën: Sapo ia dorëzoj shpirtin e saj….

Lajme

Aktori i humorit, Naser Rafuna ka h mbur të ëmën ditën e sotme, Lajmin e tr shtë e ka bërë me dije vetë aktori nga Kosova përmes një postimi në rrjete sociale. “Nana ime sapo ia dorëzoj

shp rtin e saj Krijuesit të Gjithësisë.”, ka shkruar ai duke ndarë dhe detajet për v rrimin e së ndjerës.

“Nana ime sapo ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Gjithësisë. V rrimi i të ndjerës Nanës

time, bëhet sot në v rrezat e Dragodanit , kohësisht me namaz të Akshamit në orës 16.30.

Të Allahut Jemi dhe te Ai do të Kthehemi.”, tha ai. Rafuna është një ndër aktorët më të dashur, që u bë i njohur në“Çka ka shpija”.