Erion Veliaj thotë se nuk ka më të papunë në Tiranë: Tek Piramida punojnë indianë, gati 80 %!

Lajme

Erion Veliaj duket se po i pëlqen shumë shpopullimi i Shqipërisë, pasi ai po flet me krenari që në priamidën e Tiranës po punojnë të huaj, gati 80 përqind indianë, thotë ai.

Këtë e thotë, duke përmendur faktin që ka aq shumë vende pune dhe në Shqipëri nuk ka të papunë, sa përveç shqiptarëve po punojnë edhe indianët. Erion Veliaj thotë se sot nuk ka më të papunë tek “Ushtari i Panjohur”, por harron të përmendë gomonet që nisen drejt Anglisë, apo shqiptarët që mbushin autobusat drejt Greqisë dhe Italisë.

Veliaj shprehet:

Në Tiranë vitet e para, rreshtoheshin matrapikët e ngulur në asfalt tek Partizani i Panajohur. E keni vënë re që nuk ka më njerëz të tillë?! Ne ishim me Martinin për të inspektuar punimet tek Piramida dhe mos më lër të ekzagjëroj, por 80 përqind e stafit ishin indianë.