Erjola Doçi: Nuk Futem Në BB VIP, Kot Nuk Harxhoj 2 Mijë Euro Se Jam E Fiksuar Pas Pastërtisë

Lajme

Ermal Mamaqi ishte i ftuar në emisionin “Jeto me Orën”, ku ka folur për librin e tij “Në garë me veten”.
Libri më i komentuar i momentit dhe një libër që ndihmon të gjithë të bëhen versioni më i mirë i vetes.
Gjatë intervistës Ermali tregoi më shumë edhe për raportin e tij me fëmijët, Joelin dhe Sian.

Duke zbuluar dhe dy shprehje me të cilat i ka rritur, në mënyrë që ato të kenë besim tek vetja dhe të jenë të lumtur.
“Ajo që përcakton kualitetin e një familje është se sa kohë qeshni bashkë.
Të dy fëmijët e mi janë rritur me shprehjet ‘Unë ja dal gjithmonë’ dhe ‘Unë i çoj punët deri në fund’.

Çdo natë e mbyllim me video për të qeshur.
Një fëmijë që shkon duke qeshur në atë botën e ëndërrave është më i lumtur”, tha Ermali./Xing/