Gruaja 44-vjeçe braktis tre fëmijët dhe burrin që kishte 23 vite e martuar, për një djalë 14 vite më të ri: Ai është më i mirë në….

Lajme

Një nënë 44-vjeçare braktis 3 fëmijët e saj dhe bashkëshortin me të cilin kishte 23 vite martuar për një djalë 14 vite më të ri se ajo.Heidi Hepworth, 44 vjeçe, nga West Boldon,

South Tyneside të Britanisë së Madhe, thotë se ka gjetur dashurinë e vërtetë me të riun nga Gambia, Mamadou ‘Salieu’ Jallow,

30-vjeç.Dashuria e tyre nisi nëpërmjet komunikimit në rr.jetet sociale. “Ne komunikuam për 3-4 muaj. Martesa ime kishte mbaruar… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..lexo me teper