“Harrojeni këtë gjë”, Rama zbulon VENDIMIN që ka marrë për pedagogët…

Lajme

Pas protestës së pedagogëve, kryeministri Edi Rama ka reaguar duke ia bërë të qartë kësaj kategorie se nuk do të ketë rritje page.

Nga qyteti i Gjirokastrës, Rama u shpreh se pagat e pedagogëve nuk do të rriten, pasi ata nuk kanë më shumë rëndësi se sesa pensionistët, mësuesit apo zjarrfikësit.

Rama tha se pjesa më e madhe e pedagogëve janë në mësim kurse në portestë dalin ata që duan të bëjnë selfie për interesat e PD-së.

“Ata pedagogët me një të SHIK-ut n krye që kërkojnë rritje page kur jo vetëm u është rritur por më shumë se të tjerët, që pervëç qeverisë ua rrit autonomia. Autonomia është përgjegjësi, ata që dalin ta harrojnë rritjen, sepse do e kenë zjarrfikësat dhe pensionistat të parët. Mesazhi im është i thjeshtë, nuk jeni as si pensionistët, as si mësuesit as policët e zjarrfikësit. Jeni me autonomi, do e nxirrni vetë me projekte. Pjesa më e madhe e pedagogëve nuk dalin për të bërë selfie te dera për t’i nxjerrë mediat por janë në mësim”, tha Rama.