I Shkoj Cdo Ditë Te Va Rri! Perl Ot Burri I Hyeda El Sayed: E Trii Shte Cfare Ndodhii Diten E Fundit, Ne Va Rr Ka Ndodhur Nje

Lajme

Në këtë puntatë të “S’e Luan Topi” bashkëshorti i Hueyda El Saied ka treguar përjetimet e tij dhe djalit, pas nd rjes nga jeta të artistes.

Ai ka deklaruar se shkon çdo ditë tek v rri, ku i tregon asaj për rutinën e tij dhe të djalit, Gabrielit.

Thierry i prekur u shpreh se e gjithë kjo gjë që bën i duket si një ditar, në të cilin tregon çdo gjë.

“Një pjesë e familjes do të vijnë më 23 nëntor për përvjetorin e vd kjes. Do jetë diçka private sepse unë e Gabrieli kemi nevojë të kalojmë disa kohë vetëm gjatë këtyre momenteve me Hueydën. Do të jemi vetëm ne, ndoshta gjatë ditës me shumë pak familjarë tanë në mënyrë që të kemi një ditë jo të madhe paqësore”, tha ai.

“I shpjegoj Hueydës rezultatet e mira të Gabirelit në shkollë. Është si një takim ditor me Hueydën. I shpjegoj se çfarë kam bërë, ndonjëherë udhëtimet e mia të punës. Thjesht i flas për jetën time dhe të Gabirelit. Është si një ditar në fakt”, shtoi më tej i prekur Thierry.

Jam pacientja e dhomës 271”, kështu e nisi Hueyda El Saied d shminë rr qethëse në ditët e fundit të jetës, teksa l ftonte me k ncerin.

Pas një viti që nga nd rja nga jeta e artistes, për herë të parë në “S’e Luan Topi” u transmetua deklarata e saj, gjatë kohës që ishte e shtruar në spital.

Teksa falenderon stafin mjekësor, pavarësisht përkeqësimit të gjendjes shëndetësore, ajo ka krijuar një pikturë në të cilën kanë marrë pjesë të gjithë.

Një pikturë jo e zakonshme, pasi artistja shpjegon se me anë të pikturës shumëngjyrëshe e quajtur “Rilindja”, sëm ndjes i është bërë një g ditje me penel.

“Jam pacientja e dhomës 271. E shtruar prej disa javësh pas rëndimit të k ncerit tim të trefishte negativ të gjirit, me të cilin po l ftoj prej më shumë se një viti. Kohët e fundit kam kuptuar se nuk jam vetëm në l ftë dhe se çdo sukses ka qenë punë e ekipi. E kam fjalët sigurisht për personelin infermierët mjekët burrat dhe gratë përfshihen të gjithë. Kam zbuluar këtu njerëz të jashtëzakonshëm, profesionistë të përkushtuar aq sa më mungojnë fjalët.

Kjo është arsyeja pse i detyrohem. Kështu, duke qenë se jam piktore më lindi i deja të krijoj një pikturë kolektive në të cilën do të merrnin pjesë të gjithë. Dhe të gjithë ranë dakord të pikturojnë në këtë pikturë të quajtur “Rilindja”. Secili nga ana tjetër pikturuan një pjesë të kësaj l ftëtareje shumëngjyrëshe dhe ka qenë një g itje me penel kundër sëm ndjes”, ka deklaruar Hueyda El Saied në ditët e f ndit të jetës.

E gjithë kjo deklaratë është incizuar në momentet e l ftës me k ncerin e gjirit teksa ishte e shtruar.

Pavarësisht gjendjes së rënduar shëndetësore, artistja nuk ka nguruar të falenderojë stafin dhe të lërë pas një simbol force, siç është piktura e saj.