Jam 33 vjeçare nga Anglija , kërkoj një mashkull për lidhje seri,oze… Ky ësht numri im?

Lajme

Jam 33 vjeqare nga anglia kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën Djali të jetë deri 40vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë dashnore, të jetë njeri i mirë i sinqertë dhe familjar.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj Të interesuarit të me shkrujn ju lutem vetem ju qe e kini serjoz. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Jam 33 vjeqare nga anglia kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën Djali të jetë deri 40vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë dashnore, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

të jetë njeri i mirë i sinqertë dhe familjar Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj Të interesuarit të me shkrujn ju lutem vetem ju qe e kini serjoz. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE