Këta Janë Dy Hajd Utët Që I Moren Je Ten Të Moshuarit Në Mallakastër Për 5 Mijë Lekë

Lajme

Një 89-vjeçar në fshatin Klos të Mallakastrës ka h mbur jetë si pasojë e dh nës së gr bitësve që hynë për ta vj dhur në banesë.

Policia njoftoi se dy autorët e ngjarjes së r ndë janë Musa Gudo dhe Ervis Halimi, personat që shihni në foto, tashmë të arr stuar.

Gazetari Elis Kuçi shprehet se nën kërc nimin e , i morën një shumë parash Çaush Shehajt, të cilën edhe e dh nuan.

Ndaj tyre tashmë rëndon ak za “Vj dhja me pasojë vd kjen”.

Por Musa Gudo nuk është emër i padëgjuar për policinë, pasi në vitin 2020 ai ishte d nuar me 2 vite b rg, pasi u shpall fajtor për p rdh nimin e një vajze 23-vjeçare në Fier.

Këta janë dy hajd utët që i moren je ten të moshuarit në Mallakastër për 5 mijë lekë