Këto shenja do ju tregojnë nëse burri juaj e bën edhe me dikë tjetër përveç jush, sidomos e treta

Lajme

Kur jemi të dashuruar, shpesh nuk vërejmë disa shenja që realisht janë shumë të rëndësishme për të kuptuar gjendjen e një çif.ti.Shpesh mendojmë se po jetojmë një histori të mrekullueshme dashurie, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

por në realitet ne kemi një person që nuk na do dhe nuk dëshiron të jetë me ne. Ne shohim anët pozitive edhe kur në realitet ato janë vetëm negative.Kur jemi të dashuruar, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

shpesh nuk vërejmë disa shenja që realisht janë shumë të rëndësishme për të kuptuar gjendjen e një çif… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER