Ku shkuan fitimet nga Instagrami i mbyllur? Përgjigjet Luizi: Takova babin e vajzes që më..

Lajme

Personazhi më i përfolur dhe më i famshëm i momentit në Shqipëri, Luiz Ejlli, foli sot për Instagramin e mbyllur në emër të tij, të cilin e manaxhonte shoqja e tij Jurgena.

Në një intrevistë për “Shqipëria Live”, Luizi tregoi se ku kanë kanë shkuar përfitimet nga reklamat që janë bërë nga ky Instagram.

Këngëtari u shpreh se çdo gjë është e faturuar dhe janë në dorë të sigurt, pra la të nënkuptohet se fitimet i ka marrë vetë ai.