Lindita Nikolla përjashton nga seanca plenare Sali Berishën

Lajme

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla ka përjashtuar nga seanca plenare kryetarin e PD Sali Berisha pasi ai i shoqëruar nga deputetët e tij bllokoi foltoren.

Lindita Nikolla: Kam ezaruuar dhe tërheqjen e vëmendjes dhe paralajmërimin. Jemi për masën e tretë që është përjashtim nga seanca.

Jepet masa disipoinore përjashtimi nga seanca plenare e Sali Berishës se deputeti vazhdon të mbajë të zaptuar foltoren dhe pas vërejtjes dhe paralajmërimit.

Bllokimi i foltores nga Berisha erdhi pasi kryetari i PD akuzoi kryeministrin e Shqipërisë dhe këshilltarët e tij si të përfshirë në aferë korruptive me një nga njerëzit më të rëndësishëm për sigurinë në SHBA.