“Lum nëna që të ka bërë”/ Gruaja përqafon Ramën: Të durojmë edhe pak se…

Lajme

Të shumtë janë qytetarët që e adhurojnë dhe e duan kryeministrin Edi Rama për punët që ka bërë gjatë gjithë këtyre viteve në krye të shtetit.

Teksa po bënte një shëtitje në pazarin e Gjirokastrës, një grua i është afruar Edi Ramës për ta përqafuar.

“Lum nëna që të ka bërë. Edhe kështu qëndro i fortë. Të durojmë edhe pak se të mirat e Edi Ramës do vijnë, që të kënaqet i gjithë populli”, i ka thënë gruaja teksa po përkëdhelte kryeministrin.