Makina As Nuk Duket, Daliin Pamjett Nga Tra Gjedia Në Malësinë E Madhe, Polumbarët Ende Në Kërkim Të Babait Dhe Djalit

Lajme

Kanë dalë pamjet nga ngjarja tragjike në Malësinë e Madhe, ku humbën jetën babë e bir, për shkak se makina me të cilën po udhëtonin, u mor para nga ujërat e “Përroit të Thatë” në Bogë të Malësisë së Madhe.

Në makinë ndodhej dhe vajza e vogël e v ktimës, e cila për fat të mirë ka shpëtuar pasi “Përroit të Thatë” në Bogë të Malësisë së Madhe.

Pjetër Gjoka ka qenë duke udhëtuar në makinë me dy fëmijët e tij të mitur (vajzë dhe djalë) në momentin që mjeti është marrë nga rrjedha e ujit.

Siç shihet nga pamjet ekip[et shpëtuese ndodhen në vendngjarje, teksa po përpiqen të tërheqin makinën nga ujërat e vrullshme të përroit.