“Më mirë të vdes, s’e dua jetën kështu”, 60-vjeçari i verbër braktiset nga familja, thirrje shqiptarëve: Kam ngelur rrugëve, dua thjesht një strehë!

Lajme

Pasi humbi shikimin në vitin 2006, për shkak të temperaturës, Gëzim Hima nga Elbasani jeton i vetëm pasi u braktis nga dy vajzat e tij.

Ai iu drejtua shqiptarëve me një apel në ekranin e FaxNews, ndërsa thotë se nuk kërkon shumë, por thjesht një strehë sa për të futur kokën.

“Kështu siç jam nuk e dua jetën, më mirë të vdes. I drejtohem qeverisë, bashkisë për ndihmë. Njëherë jam i ngrënë, njëherë i pangrënë. Endem rrugëve, nuk kam asnjë njeri. Nuk kam asnjë lloj marrëdhënie, sepse po të kisha marrëdhënie familjare nuk do arrija këtu. Unë po kërkoj ndihmë shpirtërore, një kasolle…. Shikimin e kam humbur në 2006 nga temperatura e lartë. Kam përfunduar endacak, rrugëve. Arsyeja që unë ndodhem rrugëve është verbëria”, tha ai.

Ai i bëri thirrje kryeministri Edi Rama, të cilit i kërkoi më shumë vëmendje për këtë kategori qytetarësh që jetojnë në kushte të vështira dhe shpeshherë të braktisur nga vetë të afërmit e tyre.

“I drejtohem kryeministrit të Shqipërisë, të mos thotë se kemi rrit pensionin. 135 mijë lekë të vjetra pension marrë. Duke parë emisionin tuaj u bëra kurioz. Në radhë të parë shtetit i drejtohem për ndihmë”, shtoi ai.