Mësojeni tani çfarë i ndodh “zogut” kur nuk kryeni per shume kohe marrëdhënie

Lajme

Është një shqetësim gjithnjë e më i shpeshtë për të ditur, çfarë ndodh saktësisht në trup kur një grua ndalon së qenuri se.ksualisht aktive?LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Mitet që janë ndërtuar rreth kësaj pyetjeje janë shumë dhe mund t’ju bëjnë të besoni se jeni në rrezik që të mos keni një jetë aktive.Ne duhet të kuptojmë se çfarë ndodh me trupin tonë në këto raste. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

A e dini se çfarë ndodh kur ndaloni së bëri aktivitete të rregullta fizike për një periudhë?.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER