‘Na E Copëtuat Zemrën’! Miqtë Dedikime Prekëse Për Babain Dhe Djalin Që U Mby,Tën Në Lumë Për Shkak Të…

Lajme

Malësi e Madhe- Një lajm i hidhur ka tronditur Malësinë e Madhe, por jo vetëm.

Petrit Rushaj dhe djali i tij u mbytën në lumë pasi mjeti i tyre u mor përpara nga rryma e fortë e shkaktuar nga reshjet e shiut.

Ngjarja ndodhi dje në vendin e quajtur “Grykë Lugje”, në njësinë administrative Shkrel, Malësi e Madhe. Pamjet me poshte:

Në mjet ishte edhe vajza e cila ka shpëtuar për mrekulli.

Pas 16 orë kërkimesh, forcat speciale të policisë gjetën mjetin me trupat e tyre të pajetë.

Petrit Rushaj gëzonte respekt dhe njohje të gjërë në zonë. Kjo dëshmohet edhe nga dedikimet prekëse të miqve të tij të cilët janë të dëshpëruar nga kjo humbje.