“Nderprisni gjíthcka”, Luizí tròndit rrjètin pas BBV, mèrr vendimin final

Lajme

Shumë është folur gjatë këtyre muajve për shfrytëzímin e imazhit të Luizít nga njerëz të cáktuar. Mes tyre edhe nga tre persona që pretendonin se ishin miqtë e tij: Mario Deda, Jon Ndoja dhe Meridian Ramçáj.

Dy të parët hynë edhe në shtëpinë e famshme dùke e surprizuar Luizín. Por, asokohe ky i fùndít trègòi se nuk kanë folur për një periudhë kohe. E pas disa ditësh deklároi se shumë njerëz i kanë kthýer shpinën kur ka pasur nèvojë por kur bèhèt mirë ríkthehen tek ai.

Kurse Meridiani, ka deklárùar se e ka mík, se i njeh familjen, ka folur shpesh ne emër të tij dhe familjes së tij. Luizí jo vetëm që nuk e pohoi në asnjë moment këtë gjë, por ai deklároi se ata thjesht kanë pùnuar báshkë díkur.

Madje, dùke folur për eleminimin e Sabianit nga ‘Big Brother VIP 1’, ai nuk u shprèh aq pozítivisht për Meridianin, dùke thënë: “Imágjíno të dalë Sabiani dhe të rrijë Meridiani”. Këto aludime u shtuan edhe më shumë pasi pas daljes së Luizít nuk janë parë báshkë në asnjë moment, madje nuk kanë bërë foto.