Në ѕhtëрinë e të moѕhuarëѕ, e bija mes lotëѕh: Nuk kemi më besim tek aѕkush

Lajme

Brenda familjes së të moshuarës në Pejë të Kosovës ende nuk mund ta besojnë atë çfarë ndodhi.

Për A2 CNN ato rrëfejnë gjithçka të përjetuar, në episodin e publikuar në qendrën e përkujdesjes “Orenda”, që la pa fjalë mbarë opinionin publik.

Qytetarët e Pejës kërkojnë dënimin për autoren që ushtroi forcë ndaj të moshuarës, si dhe për pjesëtarët e tjerë të stafit që nuk bënë asgjë për ta ndaluar.

Për rastin dhe trajtimin, policia e Kosovës ka ndaluar 3 persona: Aurona Pelaj autore, Altina Rezhepi dhe Remzie Kuqi që kanë filmuar episodin dhe nuk kanë ndërhyrë.

Kundër tyre u mbajt dhe seanca gjyqësore.