Nënë Jam Unë, Yt Bir Taulanti, Edhe Këndej Në Botën E Përtejme Po Flitet Si U Dhυnοve Nënë

Lajme

Nga gazetari Arsen Rusta. Nënë unë dhashë jetën për të jetuar në liri. Ti e të gjithë ju, qoftë e vitet e fundit të pleqërisë. Të jetoje me ç’mbetën pas e çdo vinin në Kosovë e Shqiptari edhe me infermjerët. Pa e ditur se ato do ishin vra´sëse “tik toku”.

Nënë jam Taulanti që 17 vjeç u vra´va si ti sot, atëherë nga plυmbαt e pυshtυesit. Ti nga shυplakat dhe të qeshurat e rinisë së dεgraduar sot me uniforma shëndetësore.

Media nënë edhe këndej në botën e përtejme po flet si u dhυnove ti, por këtu askush s´reagon nënë. Por mos u merzit është njësoj si aty tek bota juaj.

Reagojnë në facebook rrjete e statuse nënë. Por kujtohen për ty veç pas kίametit. S’reagojnë me parandalu e rregullu. Ej moj nënë të morën nga azili motra e dhëndri pasi të vrαnέ çupulinat!!! Por pse të çuan kur ishe gjallë!!!

Eja nënë se vdεkja është më e lehtë dhe e bukur se brαktisjα. Po lajme ke parë nënë? Askush su kujtua për mua dëshmor e nënën time të ve. As sot nënë: pse shkove ti aty? Si trajtohesh ti e nënat e Kosovës e Shqipërisë.

Por fill pasi të vr´anë me shuplakat e jo humanëve. U kujtuan që je nëna ime e dëshmorit Taulant Nura. Ja fiks si lajmi kur pέrcundohen gjysh e gjyshe për ca klikime. Nënë të përqafoj, por as tre ditë dhe ti do harrohesh si në media ashtu edhe në njerzit që mbijetojnë e kanë harruar të jetojnë.