Ngjarja që tronditi vendin/ “Po iu the prindërve do t’i v.ras të gjithë”, 11-vjeçarja flet për herë të parë pas ..

Lajme

Ka reaguar për herë të parë vajza 11 –vjeçare e cila vetëm një ditë më parë është për,dhu,nuar nga shoku i babait të saj nga Saranda.

Një një lidhje telefonike për “Shqipëria Live” vajza ka treguar se kjo ishte hera e parë që abu,zohej se,sual,isht nga Astrit Terolli, teksa ky i fundit pasi kreu aktin e kishte kër,cënuar të voglën.

Jo vetëm një herë më ka nga,cmuar është hera e parë. Ai më kër,cënoi, më tha po u tregove prindërve do t’i v,ras të gjithë.”- tha e mitura.

Nga ana tjetër kujtojmë se Terolli është akuzuar dhe arrestuar menjëherë nga policia. shiko me poshtë: