O Zot Çfarë Njerzish Mbanë Kjo Tokë, 92 Vjeçarja Tërhi Qet Zvarrë Në Azilin E Pleqëve.

Lajme

Abuzimi mund t’i ndodhë çdokujt, pavarësisht nga mosha, gjinia, raca, feja, përkatësia etnike ose kulturore. Për njerëzit e moshuar, abuzimi më së shpeshti përjetohet në dom të pleqve.

Në këtë artikull tregohet rasti i një zonje të moshuar, e cila ka vuajtur shumë prej një infermierje. hape më poshtë:

Jean Robins është 92 vjeçe. Ajo ka kaluar ditë shumë të vështira, në domin e pleqve. Pamjet e filmuara tregojnë se si stafii e shtyjnë fort dhe e tërheqin në të gjithë vendin. hapë më poshtë:

Ngjarja ndodhi në një shtëpi pensioni për të moshuarit në Perth, Australi. hapë më poshtë.