Përflitej Si E Dashura E Redjanën Rrajës/ I Merret Makina Luksoze Kejvina Kthellës

Lajme

SPAK-u ka njoftuar sot se me vendim gjyk ate i ka sekuets ruar disa pasuri shtetasit Redjan Rraja.

Bëhet fjalë për apartamente, garazhe, makina luksose, Rolex. Sipas njoftimit të SPAK-ut, është sekuestruar dhe automjeti “Audi A8” e ish-të dashurës së tij, Kejvina Kthella.

Njoftimi:

Pasuria apartament, me sip 76 m2 (Tiranë), regjistruar në emër të shtetasit R. Rraja.

Pasuria, me sip 30 m2, njësi (Tiranë), regjistruar në emër të shtetasit R. Rraja.

Pasuria njësi me sip 127.5 m2 (Tiranë), e regjistruar në emër të shtetases M. Ç. por që është në zotërim të tërthortë nga shtetasi R. Rraja.

Pasuria garazh me sip totale 18.09 m2 (Tiranë), regjistruar në emër të shtetases M. Ç. por që është në zotërim të tërthortë nga shtetasi R. Rraja.

Pasuria garazh me sip totale 18.09 m2 (Tiranë), regjistruar në emër të shtetases M. Ç. por që është në zotërim të tërthortë nga shtetasi R. Rraja.

Pasuria garazh me sip totale 18.09 m2 (Tiranë), regjistruar në emër të shtetases M. Ç. por që gjendet në zotërim të tërthortë të shtetasit R. Rraja.

Automjeti me ngjyrë gri të tipit “Audi A8”, sekuestruar shtetases K. K. por që është në zotërim të tërthortë të shtetasit R. Rraja.

Automjeti me targë “Audi A8”, regjistruar në emër të R. Rraja.

Një orë dore Roleks.

Shuma prej 2750 eurosh.