Që.llo.i në ajër për të festuar dasmën, v.r a.u nusen 24 vjeçare: ja çfarë bëri njeriu i afërt i dhëndrit

Lajme

Një nuse e re vetëm 24 vjeçe humbi jetën në mënyrën më të paimagjinueshme ditën e dasmës për shkak të një praktike të paligjshme.

Një nuse e re vetëm 24 vjeçe humbi jetën në mënyrën më të paimagjinueshme ditën e dasmës për shkak të një praktike të paligjshme.

Sipas një rindërtimi fillestar të ngjarjes, nusja e re Mahvash Leghaei – një 24-vjeçare iraniane me diplomë në psikologji – u v’ra në ditën e saj të dasmës. 24-vjeçarja u gσdit nga një plυmb i pυshkέs së përdorur nga një kushëri i dhëndrit, i cili mendoi të “festonte” dasmën:

Një nga plum’bat e ka goditur drejtpërdrejt në fytyrë nusen e gjσrë, e cila është rrëzuar përtokë dhe ka humbur jetën pak më pas.

Dy persona të tjerë meshkuj kanë mbetur të plαgσsur. 36-vjeçari, i cili ka dashur të festojë në këtë mënyrë ngjarjen e lumtur, ka ikur thuajse menjëherë, psor më pas është ndjekur nga policia.

Koloneli Mehdi Jokar, një zëdhënës i policisë, tha: “Ne morëm një telefonatë urgjente për të shtënat në një sallë dasmash dhe oficerët tanë u dërguan menjëherë”.

Sipas asaj që mësohet, ky zakon gjatë dasmave është një praktikë e lashtë por e ndaluar së fundmi me ligj. Megjithatë, ka ende disa në vend që tentojnë të kryejnë këto akte të papërgjegjshme, ndonjëherë me pasoja si kjo e nuses së re.