Rama i pakënaqur me SPAK: Të hetojë sa më shpejt Berishën, nuk mund të injorohen “non gratat”

Lajme

Kryeministri Edi Rama ka komentuar punën e SPAK, ku tha se ai ka kritikuar punë e tyre, pasi është i mendimit që “i shkojnë shtat nga një hetim i thellë dhe i drejtë i personave të korruptuar”, referuar Sali Berishën.

Sipas tij, mazhoranca e ka pasur në programin e saj reformën në drejtësi.

“Ngatërroni qeverisjen me shtet bërje, ky është shtet nga e para kur vjen puna te drejtësia. SPAK nuk e kam goditur se nuk duan t’i godasë, e kam kritikuar 1-2 herë, nuk i kam rënë shpesh, por i shkojnë shtat nga një hetim i thellë dhe i drejtë i figurave më të korruptuar dhe një fuqi që SHBA e ka shpallur ‘Non Grata’ për korrupsion”, tha Rama për Sokol Ballën.