Roza ‘Heq Dorë’ Nga Filmi Për Shkak Të Skenave Të Nxehta, Reagon Rita: Ça Problemi Ka Le Te…

Lajme

E çiltër dhe pa filtra si gjithnjë, Ròza Lati guxòi në të gjitha lòjërat që iu dhanë në emisiònin “E Diell”. Ajò pranòi sfidën për t’i bërë një lòjë nënës së saj, aktòres së humòrit Rita Lati.

Mòderatòrja Nevina Shtylla i kërkòi Ròzës të telefònònte Ritën dhe t’i thòshte se hòqi dòrë nga ròli i saj në filmin shqiptar që pò xhirònte dhe shkak u bë një skenë e nxehtë.

“Duhet të sillesha sikur pò kryeja marrë.dhënie dhe unë nuk e bëj dòt, kështu që hòqa dòrë“, i tha Ròza aktòres.

Përgjigja e Ritës ishte befasuese për të gjithë në studiò.

“Çfarë ka të bësh një skenë er.ò.tike, është pròblem? Ty të vjen dynjaja mbrapa, sikur nuk të kam bërë unë”, i tha Rita, ndërsa më pas Ròza i rrëfeu se e gjitha ishte një lòjë