Shikoni pamjet teksa nje gur i madh shkeputet nga kodra dhe bie mbi hekurudh perpara se te kalonte treni..(VIDEO)

Lajme

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te. Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone

 

<!-- Composite Start -->
<div id="M880217ScriptRootC1493774"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/f/i/findnews10.com.1493774.js" async></script>
<!-- Composite End -->