Si asnjëherë më parë, Berisha nxehet publikishtt me Çim Pekën: Ata po bëjnë shumë gabim

Lajme

Sali Berisha ishte i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku u pyet lidhur me trafikun e kokainës nga Amerika Latine dhe kapjen e sasive të kokainës në Portin e Durrësit në kontejnerët me banane.

Në emision u fol edhe për reklamat e shumta të BanaKing nëpër media, kompani në kontejnerët e së cilës është kapur disa herë kokainë. Berisha tha se reklamat nuk duhen pranuar, përfshirë edhe televizionin Syri TV, televizion pranë PD-së.

Ylli Rakipi: Zoti Berisha dua t’ju pyes për kokainën që vjen nga Amerika Latine. Janë kapur ngarkesa me kokainë në kontejnerët e BanaKing. Nuk është ndaluar askush i rëndësishëm. Nuk i denoncon askush. Edhe reklama të shumta ndahen nëpër teleivizone. Ja edhe te Syri TV (shfaqet në ekran), jeni ju duke folur dhe poshtë del reklama kësaj kompanie, ndërkohë që ju flisni.

Sali Berisha: Ata (Syri Tv), bëjnë shumë gabim që pranojnë nga një kompani e cila është e identifikuar si transportuese kokaine, nuk duhet pranuar asnjë lloj reklame.

Ylli Rakipi: Nuk denoncohet askund kjo.

Sali Berisha: E ndjek me shumë vëmendje. Kam denoncuar prej gjashtë muajve Porti i Durrësit iu la kokainës. Kam denocnuar Xibratin. Kam denoncuar që për gjashtë muaj në port, i madh dhe i vogël i gjithë porti është marrë me kokainë. S’kam denoncuar këtë BanaKing, sepse nuk di kush politikan qëndron mbi të, por denoncoj çdo trafik. Për mua, Xibraka ishte gjëja më e qartë që me Olsi Ramën erdhi kokaina në Shqipëri.