Si Banore S’të Llogaris Hiç!”/ Kiara Ndërhyri Në Mes Të Bisedës, Luizi Nuk Ia Përton: Kush Je Ti Që Më Thua…

Lajme

Diskutimet për largimin e Evës nisën menjëherë në shtëpi. Luizi po bisedonte me Kristin dhe Dean për debatin që ai pati me Evën, kur në atë moment, në kuzhinë u fut Kiara.

Kjo e fundit i tha Luizit “Mjaft” me këto diskutime. Përgjigja e tij ishte shumë e ashpër ndaj Kiarës. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Ai i tha asaj se nuk është askushi që t’i thotë “Mjaft”, ndërsa shtoi se Kiarën nuk e llogarit fare si banorë në shtëpi.

Luizi shtoi se kur doli Ermiona ajo dhe të tjerët dolën të festonin jashtë, ndërsa me daljen e Evës, të gjithë u bënë “seriozë”.