“Si ta ben zèmra moj shoqe”, KICJA E FAMSHME zòtohèt se do ta tròndise Luizín

Lajme

Sapo thua emrin e Kiçes, të gjíthë e njohin për batuatat e sáj në rrjètin sòcíal Instagram.

Ajo është një nga personazhèt më ‘In’ të rrjètit dhe madje është “pagëzuar” si Mbretëresha e Instagramit.

Edhe pse së fùndmi ka rënë në qetësi dhe daljet e sáj televízíve janë rralluar, Kicja ka márrë vëmendjen me çiftin më të përfolur të momentit, Luiz dhe Kiara.

“Një dekláratë e fòrtë. Luizí dhe Kiara do të jenë báshkë derisa unë t’i gjej anën Luit”, thotë Kicja në një nga qíndra dekláratat e sáj të çuditshme.

Luizí dhe Kiara, edhe pas martesës e pas daljes nga shtëpia e famshme nuk po gjejnë qetësi.