Skandali/ Pas miliardave të harxhuara në tenderat për pastrim, macja ha ushqimin e të sëmurëve në spitalet e Manastirliut

Lajme

Foto që do të shikoni më poshtë është shembulli perfekt që ilustron se ku përfundojnë paratë tona dhe tuajat sa herë që paguani taksa.

Me miliarda lekë janë harxhuar vitet e fundit nëpër tenderat e gatimit, ushqimit e të pastrimit nëpër spitalet e vendit. E megjithatë duket se në realitet asgjë nuk është pastruar apo të jetë konform standarteve më minimale të higjenës.

Kështu nëpërmjet kësaj fotoje të mbërritur në redaksinë e Joq Albania nga Spitali i Tropojës, do të shikoni se jo vetëm macet e rrugës shëtisin lirshëm nëpër spital, por madje hanë edhe ushqimet e të sëmurëve.

Siç dihet spitali kërkon higjenë tepër të lartë e standarde strikte në lidhje me sigurinë e pacientëve të cilët duhet të jenë të mbrojtur nga marrja e infeksioneve. Por me sa duket nëse menaxhimin e shëndetësisë ia lë një personi të paaftë si Ogerta Manastirliu, këto janë gjëra për fat të keq të zakonshme.