Tentoi Të Për,Dhu ,Nonte Të Renë Në Greqi/ Dëshmia TRONDITËSE E Vajzës

Lajme

Personi që shihni në foto është 28-vjeçari Kledi Sulollari, i cili është arrestuar në Greqi, nën akuzë për dhu nimin dhe tentatvën për për dhu nimin e një 20-vjeçareje.

Sulollari tashëm ndodhet në paraburgim, ku do qëndrojë deri në përfundim të hetimeve dhe në caktimin e seancës së gjyqit ndaj tij.

Përveç dëshmisë së të dhu nuarës dhe fqinjit që arriti ta shpëtonte atë, ndaj 28-vjeçarit kanë dalë akuza dhe nga një person i dytë i cili dëshmoi se ai për rreth dy orë ka tentuar të hyjë në dhomën e saj të gjumit ndërkohë që mas turbohej teksa e shihte atë.

Pikërisht nga kjo ngjarje janë publikuar dhe pamjet e momentit kur shqiptari kryente aktin e turpshëm në publik

Ai bënte lëvizje të turpshme… Po të hynte, çfarë do të ndodhte? Unë isha brenda katër mureve. i po përpiqej të hynte. Nuk kuptova asgjë, isha në gjumë. Në kohën kur erdhi i dashuri im, atë herë ai e pa atë. U përpoq për dy orë të futej brenda”!” – deklaroi vajza.

Shqiptari i cili ka marrë dhe nofkën ‘Dragoi i Pireut’, u kap në afërsi të sheshit 25 Mars në Nice, pasi su lmoi dhe tentoi të për dhu nonte një të re, e cila po kthehej në shtëpi.

Kur ajo rezistoi, 28-vjeçari filloi ta godiste me grusht në fytyrë dhe trup. Një banor dëgjoi thirrjet e vajzës për ndihmë dhe njoftoi policinë.

Efektivët në vendngjarje dhe identifikuan autorin rreth një kilometër nga vendi i sulmit, i cili përputhej me përshkrimin e vajzës.