TR0NDITËSE! Nuk duronte dot të qarën, nëna vret foshnjen e saj…

Lajme

Një ish-punonjëse e kujdesit që përdori fo/rcë fiz/ike dhe hum/bi durimin me një foshnje që donte ta birësonte është shpallur fajtore për vr/asje.

Laura Castle e shk/undi me dh/unë foshnjën për vd/ekje, sepse ai nuk pushonte së qari,

tha Gjykata.Leiland-James Corkill ishte marrë nën kujdes shtetëror 2 ditë pas lindjes dhe u transferua në shtëpinë e ç/iftit Castle në gusht 2020.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE..lexo me teper